Discovery Bible Study (DBS)

»Meni je to obdobje našega srečevanja popestrilo in poglobilo prijateljstvo, odgnalo turobne misli med korono in odprlo marsikatero vprašanje o veri in življenju. V zadnje pol leta sem skozi Sveto pismo spoznavala Božji načrt za človeka ter poglabljala svojo vero v premišljevanju Božje besede.«

KAJ JE DBS?

Discovery Bible Study (DBS) je enostaven način, da spoznaš Boga in svetopisemske nauke uporabiš v svojem življenju s prijatelji, družino ali skupnostjo. Ta proces vključuje sledenje preprostim vprašanjem, ki ti dajo pregled svetopisemske zgodbe, ko bereš odlomke iz Svetega pisma. Primeren je za vsakogar ne glede na to, ali si Sveto pismo sploh že kdaj vzel v roke ali pa ga že prebral v celoti. Tukaj je seznam vprašanj v PDF obliki.

ZAKAJ (BI MORAL) OPRAVLJATI DBS?

Iščeš upanje? Se želiš povezati z Bogom in ljudmi okrog sebe? Se ti zdi, da tvoj dosedanji način življenja ne zadostuje in iščeš starodavne modrosti življenja, ki bi jih lahko uporabil v svojem življenju? A si že kristjan, ki želi okrepiti svojo vero? Si želiš bolje razumeti zgodbe Svetega pisma in jih uporabiti v svojem življenju? Če se najdeš v teh vprašanjih, je DBS odličen začetek.

KDO SMO?

Smo skupine posameznikov po Sloveniji, ki si želijo razumeti in živeti po naukih Svetega pisma. Nestrpno pričakujemo dan, ko bo skupina DBS v vsaki slovenski občini, da bo lahko imela vsaka oseba dostop do skupine, kjer lahko vsak odkrije svetopisemskega Boga.

Ali si želiš najti pravo upanje preko raziskovanja Svetega pisma (oziroma DBS skupine)?

Stopi v stik z nami
Message us on Facebook Messenger